Mes vacances fantastiques!

Jag har haft 3 veckors fantastiskt lov! Jag fick en ny kamera i julklapp så fotona är endast från efter jul!

Jag hade ca 1 vecka i Värne med världens bästa och mysigaste folk i världens bästa hem och hos världens bästa ponny! På den årliga julklappsbytarkvällen hos Simon ficki jag ett snyggt skinnställ som jag bara ska komma på hur jag ska använda, hänga på väggen kanske?

Jag har även fikat i skolcaféterian, letat efter snygga julgranar, spelat sällskapsspel, sett på OneTreeHill med flickorna alldeles för sent, gympat, druckit glögg, kört bil och spelat piano, sådana naturliga saker som saknas mig i Paris!
.
Sen avr jag ungefär en vecka hos släkten, först i Skåne och sen hos mormor i Falköping med mammas släkt :D Då blev det snölek, julmat, släktkalas med dans runt julträdet och potatistårta, läsande av julklappsböckerna och mycket trevliga samtal och promenader!
Sen blev det en fantastisk vecka i Jordanien med farmor, pappas syskon och deras barn plus kusinens fru såklart! Vi såg klippstaden Petra och fick ordentligt med motion uppför branterna och förundrades över åsnornas säkerhet på fötterna, sen solade vi och badade och snorklade i Röda havet, vi såg en havssköldpadda!

Jag svimmade och var lite sjuk men jag, mamma och syrran åkte i alla fall till Jerusalem med en buss :D Vi såg ut över staden från Olivberget och förundrades över att guiden hela tiden nämnde bibliska platser som vi försökte hinna med att scanna av!


Vi åkte även till Palestina för att se Betlehem och var tvugna att passera genom muren, som precis såg ut som den Berlinmuren man har läst så mycket om!
Helt sjukt att vi aldrig lär oss någonting!
Det har helt enkelt varit 3 underbara veckor hemma där allt är normalt och man pratar med sina föräldrar om allt mellan himmel och jord medan teet i tekannan sjunker, tur att skype finns i alla fall! Och tur att inte brorsan är hemma f♫8r då hade ajg längtat hem alldeles för mycket tror jag!

A bientôt

RSS 2.0